Ingrediënten:
2 grote pastinaken
500 gr spinazie
125 ml slagroom
2 el mascarpone
100 gr geraspte kaas
1 knoflookteen
1 ui
1 ei
olijfolie
Bereiding:
Snijd de pastinaken in reepjes en stoom ze 4 minuten. Fruit de ui en de knoflook in olijfolie en voeg de (ontdooide) spinazie toe. Oven op 220 graden voorverwarmen. Meng de slagroom, het ei, de mascarpone en de geraspte kaas. Vet de ovenschaal in, voeg de helft van de spinazie toe, bedek met een laag pastinaak en vervolgens met een tweede laag spinazie. Giet het slagroom kaasmengsel over de groenten en bak in 15 min.
Vandaag heb ik 2 grote lappen aan elkaar gemaakt en een lapje met kantjes.
klinkt allemaal lekker en goed! Wauw de deken wordt gaaaaaaf en het kanten lapje is ook erg sweet
BeantwoordenVerwijderenWat mooi, Aniet. Leuk om een kijkje te mogen nemen naar de richting die je opgaat met je "deken". Hij wordt echt bijzonder en bijzonder mooi! Top.
BeantwoordenVerwijderen