Pagina's

zaterdag 25 februari 2012

dag 194 'Liebster Award'


Precies een week geleden werd ik, samen met 4 andere bloggers, verrast met een 'Liebster Blog Award' voor mijn blog. De award heb ik ontvangen van Wieke van Keulen. Haar blog is echt de moeite waard eens te bekijken of volgen.Hier kun je lezen wat de award precies behelst.
This award is given to bloggers with less than 200 followers, in the hopes that it will bring many new friends/followers.
Liebster is German and means 'dearest' or 'beloved' but it can also mean 'favorite'. The idea of the Liebster award is to bring attention to blogs with less than 200 followers. So, in the spirit of good fun I am passing this award on to five other bloggers. Please stop by and visit them.


  

The Rules are:1. Show your thanks to the blogger who gave you the award by linking back to them.

2. Reveal your five picks for the award and let them know.

3. Post the award on your blog.

4. Bask in the love from the most supportive people on the blogshare-other bloggers.

5. Finally and the best rule of all..........have fun and spread the love!


Hierbij geef ik de aan de volgende
 5 personen in willekeurige volgorde!
Heel veel belangstelling gewenst door nieuwe volgers 
en ga door met jullie bijzondere blogs.


* * * *

 

http://www.esenbritt.blogspot.com/  Esther is een ondernemende, creatieve meid en dol op dieren. Zij heeft drie 365-dagen projecten/blogs, waarvan ik deze al vanaf het begin volg. Op deze blog beschrijft ze iedere dag hoe het met haar Engelse bulldog Bjorn gaat. Een gezellige, ontroerende, grappige blog om zeker te volgen. Kijk ook bij www.tuinderijganzert.blogspot.com en casamiauw.blogspot.com . Esther veel succes met je blogs en dat je meer belangstelling mag krijgen ;-)


* * * *

Yvon heeft een blog waarop ze iedere dag een snelportret publiceert. Ik ken Yvon nog niet persoonlijk, maar hoop haar volgende week te ontmoeten op de 365-dagen projecten bijeenkomst. http://www.365dagenproject.nl/over-ons1/2012-02-04-22-46-40/nieuws/79-365-dag-februari.html.    Zij probeert in een korte tijd een portret te maken om haar techniek te verbeteren. Als je haar blog bekijkt, zie je dat ze daar heel goed in lukt. Yvon, jij ook veel creativiteit gewenst. ;-)

* * * *http://365sleutels.blogspot.com/ Annelies maakt elke dag een foto van een sleutel of een slot. Waarom? Gewoon omdat ze het het leuk vindt om elke dag haar creativiteit te prikkelen en om op een leuke manier met andere mensen in gesprek te komen. Ook Annelies hoop ik volgende week in levende lijve te gaan ontmoeten. Annelies ga door met je originele foto's. ;-) 


* * * *
http://throwitinabucket.blogspot.com/ Bianca heeft een blog waarin ze iedere dag een foto maakt van zwerfafval. Dit doet ze tijdens de wandeling met haar hond. Haar initiatief vind ik lovenswaardig en ik voel helemaal mee met haar. Ook hier in onze straat vind ik regelmatig blikjes en verpakkingen. Bianca ik wens je veel suc-6 met je blog en ga door met het project. Hopelijk krijg je meer volgers die je voorbeeld volgen ;-)
* * * *http://dailydeer.blogspot.com/ Nikki fotografeert iedere dag een hertje. Ook zij is een 365-dagen project blogger ;-) en misschien dat ze volgende week ook op de bijeenkomst is, waar ik haar dan hopelijk zal ontmoeten. Nikki ik wens je heel veel succes met dit leuke project en ik hoop dat je veel belangstelling zal krijgen. 

* * * *

Mijn lapje van vandaag is uiteraard een hart, ik wens jullie allemaal een liefdevol weekend!


4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je Award, altijd zo leuk om in het zonnetje gezet te worden! Geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. **LIEF** Thnx! En nu bedenken aan wie ik hem mag gaan geven. Krijgen is heel leuk, geven nog beter!

    BeantwoordenVerwijderen