Pagina's

donderdag 5 juli 2012

dag 327 Eindfeest

Vandaag was het eindfeest op Bastiaan's school. Iedereen was verkleed als een stripfiguur. Vanmorgen voor Bastiaan nog een hoofdband plus een veer in elkaar gedraaid, bij zijn Indianen-outfit die ik van een vriendin had geleend. Het weer was fantastisch en de kinderen hebben allemaal leuke spelletjes gedaan, ook met water. Dit zorgde voor de nodige verkoeling. Ook aan de inwendige mensjes was gedacht, broodjes knakworst, broodjes hamburger, tomaatjes en komkommer en tot slot een ijsje. Er was voor deze dag een continue rooster, dus om 14:00 uur was het afgelopen en was iedereen moe, maar voldaan ;-)

Geconcentreerd toekijken hoe het spelletje werkt!

Vanmiddag kwam een vriendje spelen en hebben de mannen ook nog lekker met water gespeeld. Tropische temperaturen, pas sinds 20:00 uur vallen er een paar druppels en hoor ik het in de verte rommelen. Tja, deze verkoeling is heerlijk en laat het morgen maar weer mooi weer zijn.

Hierbij een cadeautje gemaakt voor een vriendinnetje van Bastiaan die morgen jarig is en een Hello Kitty fan is.1 opmerking:

  1. Dat was nog een leuke laatste schooldag. Leuke foto van de indiaan. Vriendinnetje van Bastiaan zal blij zijn met haar etui.
    Fijne vakantie en een mooie bruiloft.
    Lieve groet,

    BeantwoordenVerwijderen