Pagina's

vrijdag 28 maart 2014

Het nut van reclameblaadjes lezen...

Iedere week wordt onze brievenbus overstelpt met reclamefolders. Meestal gaan ze direct in de papierbak, maar soms wil ik ze nog wel eens doorbladeren. Zo ook gisteren... en daar stond me een leuk tafeltje in! Praktisch, hippe kleur, niet te groot, niet te klein en ook nog eens met 50% korting! Even overlegd met manlief en hup daar ging ik op pad. Ons glazen tafeltje brak een paar weken geleden zijn poot en nu konden we 's avonds niet echt onze kopjes koffie goed neerzetten. Tja, wat een probleem hè? In ieder geval was ik even op zoek naar een geschikt bijzettafeltje en ben ook de kringloopwinkels afgestruind, maar daar vind je tegenwoordig zelden iets leuks. En als je dan iets vind, is het vaak peperduur en moet je het sowieso nog eens pimpen. Dus ik was reuze blij toen ik dit lieve tafeltje vond. 


Past perfect! Vanmorgen bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn als ik een 'tasje' zou maken voor de afstandsbediening... die past niet op het tafeltje als je er 2 kopjes koffie op hebt staan ;-)
Zo gezegd, zo gedaan!


Het tasje kan ik aan m'n stoel hangen en heb ik alles bij de hand!
Tjonge, wat een praktische zaken heb ik vandaag verricht ;-)
Wens iedereen een fijn zonnig weekend.


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk tafeltje en die kleur helemaal perfect!
    En dat tasje zit daar een lapje witte oma tussen?

    Fijn weekend XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou zeg! Dat is inderdaad een heel leuk tafeltje. Ik kan me voorstellen dat je daar je oog op liet vallen. Leuk tasje ook! Slim! :-)

    BeantwoordenVerwijderen