Pagina's

zaterdag 28 juni 2014

Laatste les 1e jaar Nieuwe Akademie

Vandaag was de laatste werkbespreking van het eerste jaar van de Nieuwe Akademie Utrecht. Met veel plezier kijk ik terug op een bewogen jaar, waarin ik uit m'n comfortzone kwam, erachter ben gekomen dat ik stiekem toch wel een 'controlfreak' ben, nieuwe materialen heb ontdekt en bewerkt, leuke nieuwe inspirerende mensen heb ontmoet. Kortom ik had het niet willen missen en kijk uit naar september waar ik het tweede jaar zal beginnen met nieuwe vakken en nieuwe mensen.

Hieronder een compilatie van de werken die voorbij kwamen van onze groep. Drie van de vier tweede-jaars zijn direct doorgegaan naar het derde jaar en één student mag na de zomer nog een herkansing doen. Succes hiermee gewenst, je kunt het!


Werk van de eerstejaars studenten

Werk van de tweedejaars studenten

Oja, en hiermee is het mysterie opgelost van het gepunnikte rose koord. Dit heb ik gebruikt voor m'n sokkenjurk 'it socks'! Zie bovenste collage.


3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie werkstukken allemaal...maar it socks! Geweldig wat leuk gedaan, en wat een werk maar hij zit je als gegoten ;)
  En nou genieten van een welverdiende vakantie...

  Fijn weekend

  Liefs XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zo knap, goed, gaaf dat je deze opleiding doet, echt petje af! Prachtige kunstwerken, gave jurk, leuk gedaan en bedacht, it socks, 😊
  Zo'n opleiding zorgt dus ook gelijk voor een portie zelfkennis en niks mis mee met het uit je comfortzone te komen. In het dagelijkse leven is het soms wel te makkelijk om er in te blijven. Goed voor de creativiteit, zo'n prikkel en dat is te zien aan al het moois. Bedankt voor het mee laten genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je deze opleiding doet, dat bewonder ik. Heerlijk je creatieve brein eens flink te prikkelen!!!
  Bedankt voor je lieve berichten bij mijn foto's :-)
  Ik wist het niet maar kwam net tot de ontdekking dat ik je helemaal niet volg, gelijk geregeld!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen