Pagina's

donderdag 13 september 2012

Leuke post

Van een lieve blogvolgster heb ik gisteren per post 2 kaardenplankjes ontvangen. Lupineke bij deze nogmaals hartelijk dank. Voordat ik begon met het kaarden, heb ik deze instructievideo op internet bekeken. De eerlijkheid gebied, dat mijn wolletjes er niet zo mooi uitzien als bij deze mevrouw, maar ik ga de wol dan ook niet gebruiken om te spinnen. http://www.youtube.com/watch?v=_a172cLcpFM
Uiteraard ben ik meteen aan de slag gegaan en dat viel nog niet mee. Voor mijn gevoel heb ik pas een klein beetje gekaard en toch al een wasmandje vol wol! Bastiaan heeft me dapper geholpen de wol uit elkaar te trekken, want deze was al een beetje vervilt. 

Vandaag ook weer even gezeten en ik hoop in het weekend de pop toch wel helemaal af te hebben, alhoewel ik een hele kluif aan het haar zal hebben. Maar ook dit is een uitdaging. Gewoon maar beginnen.

5 opmerkingen:

 1. Oh, dat ziet er nog best pittig uit. Zo kweek je spierballen. Het wordt wel mooi pluizig.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Willy,

   Is pluizig goed dan? Enneh die spierballen daar heb je gelijk in...
   Laat je weten zodra de klus geklaard is.

   groetjes,
   Anita

   Verwijderen
  2. Hej Anita, voor mij is pluizig goed genoeg. Ik gebruik het niet om te spinnen maar voor vulling. Nu pluk ik het elke keer als ik iets nodig heb met de handen uit elkaar. Wat dacht je wat ik zaterdag aantrof bij de kringloop? Juist kaardenplankjes.

   Verwijderen
  3. Dat is toch wel toevallig, succes met het kaarden.

   Verwijderen
 2. Hee, fijn dat ze aangekomen zijn!! Tja, het is even oefenen he, maar met wat doorzettingsvermogen en hulp (maar dat heb je al ;)) heb je zo een mand vol! Heel veel plezier er mee!! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen