Pagina's

zaterdag 16 november 2013

Werkbespreking

Vandaag was het dan zover! De werkbespreking, oftewel al het werk wat we sinds de start van de akademie hebben gemaakt mochten we tonen en dit werd besproken. Eerst waren de 2e-jaars aan de beurt. Er kwamen hele verrassende objecten tevoorschijn. Zo ook de vijftig tinten grijs, gebreid en gehaakt en door middel van sluitspelden aan elkaar gemaakt. Persoonlijk vond ik dit heel origineel, maar het grappige was wel dat de maakster het boek niet had gelezen ;-) 


Daarna kwamen de 1e-jaars studenten aan bod. Er werd heel verschillend werk getoond, soms met een uitleg in de vorm van foto's en gedichten. Maar uiteindelijk was het algemene commentaar toch, dat we verder mochten onderzoeken. Soms wanneer we iets hadden ontdekt, dan gewoon verder gaan en kijken wat er nog meer gebeurd! Niet te krampachtig iets willen maken, maar gewoon het laten gebeuren.


 Helaas zijn er geen foto's van ieders werk, want ik heb ook 2 keer meegeschreven en van diegenen staan er geen foto's tussen.

Het was een spannende dag, weer heel veel geleerd, met name ook van de commentaren bedoeld voor de mede-studenten. Nu weer fris verder gaan met mijn experimenten. 

1 opmerking:

  1. Daar zitten prachtige dingen tussen! Die schoenen... hoe bedenk je het! Ben benieuwd wat daar voor verhaal achter zou zitten. Wat is jouw werk?? Laat je dat nog een keer apart zien? Ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen