Pagina's

vrijdag 11 mei 2012

dag 272 In een boers jasjeVandaag ben ik naar de open dag van m'n vriendin Liesbeth geweest, www.hofvanmeden.nl Het thema was 'in een boers jasje' en ze had hele leuke landelijke taferelen om te laten zien. Morgen is het ook nog van 10:00 tot 13:00 uur, mocht je in de Betuwe onderweg zijn.

Verder heb ik vandaag weer gewerkt aan m'n opdracht en ik heb met de opdrachtgeefster gesproken, die zich kan vinden in het resultaat! Dat is een fijn gevoel. Nu de laatste hand leggen aan het werk en dan een manier verzinnen hoe ik het doek kan vervoeren, want het is 1,80 x 1,20 m en past niet in mijn auto...


Vanavond de foto van Bastiaan opgehaald bij de fotograaf en die hangt nu hier aan de muur te pronken. Zo gaaf tegenwoordig die nieuwe systemen op een soort geperste plaat, waar de foto dan als het ware ingegraveerd is. 


Deze maffe vogel is aan het kuieren en aan het bedenken wat er in het weekend allemaal op het programma staat ;-)

2 opmerkingen:

  1. haha leuk lapje en wat een mooie deur bij Liesbeth, gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een prachtige foto!!! Kan me voorstellen dat je helemaal smelt bij het zien van dat lieve koppie...! Hopelijk loop jij niet als die vogel rond dit weekend, veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen