Pagina's

woensdag 16 mei 2012

dag 276 Verjaardagsfeest

Vanmorgen om  6:30 uur stonden René en ik aan Bastiaan's bed om 'm toe te zingen ;-) Daarna mocht hij z'n cadeau in de kamer 'zoeken'. Natuurlijk zag hij iets in z'n speelhoek staan en voorzichtig tilde hij het doek op... en hij begon helemaal te lachen toen hij in de gaten kreeg wat het was... 'een drumtoestelllllll, wauw!' Meteen werd ie ingewijd ... 


Dat koppie terwijl hij zit te spelen in z'n pijama, heerlijk.

Daarna de traktaties voor school klaargemaakt, een stukje kaas, worst met een druifje!


Ontbeten en hup naar school. Ik mocht erbij zijn, tot na de traktatie en rond half 10 was ik weer thuis. De aardappelen gekookt voor de 'koude schotel', eieren gekookt voor gevulde eitjes en daarna de boodschapjes gedaan. Inmiddels was het alweer 12 uur, Bastiaan van school gehaald en hij zag er niet zo vrolijk uit... dus het drumstel kwam meteen van pas! Ga maar even spelen, dan word je vanzelf weer blij van de muziek. En ja, het werkte...'s Middags weer naar school en heb ik de laatste hapjes gemaakt. M'n ouders hebben Bastiaan van school gehaald en m'n zusje kwam er ook al aan. Binnen de kortste keren was het een gezellige drukte. Kaarsjes uitblazen op de taart. Taart aansnijden, koffie en kinderchampagne voor de jarige. Een echt feest. Bastiaan om 20:00 uur op bed gelegd, de kindjes waren toen weg en het laatste bezoek rond 22:30 uur. 
Pffff en toen was ik ook toe aan m'n bedje ;-)


1 opmerking:

  1. Hoi Aniet, een dag te laat maar alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je zoontje. Wat een gaaf cadeau heeft hij gehad!

    Lieve groetjes,
    Rosalie van StudioZakka

    BeantwoordenVerwijderen