Pagina's

zaterdag 19 oktober 2013

Herfstwandeling

Vanmiddag was het zulk lekker weer, dus een wandeling gemaakt. Bestemming het bosje op loopafstand. Casper was helemaal in z'n nopjes, allemaal vreemde geurtjes, lekker hollen. Bastiaan had het zo bekeken en na 3 eikels en 2 kastanjes wilde hij wel weer naar huis... maar toch zijn we ruim anderhalf uur weggeweest. Het zonnetje scheen nog, helemaal geen herfstgevoel, wel als je dan alle zwammen en kleine paddestoeltjes ziet. En ook padjes! Toen we bijna weer bij de rand van het bosje waren was er een klein incidentje... Casper had een loslopend kippetje te pakken! Oeps, het arme beest krijste het uit. We waren er gelukkig op tijd bij. De kip lag te kermen... maar geen bloedsporen te zien en hij ademde ook nog steeds. Toen ik nog 'ns keek stond ie gewoon weer op en liep weg alsof er niets gebeurd was. Pfffff stel je voor dat Casper dit echte kippetje net zo geschud had als z'n rubberen kippetje. Ik moet er niet aan denken. De kip hield zich dood zodat Casper z'n interesse verloor. Wie zegt dat kippetjes niet slim zijn?


Daarna lekker thuis met een kop thee, iets lekkers en de Flow!


Dit kwam er uit het verzameltasje.


5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie herfst foto's, en och...dat kippetje idd heel slim om zich dood te houden!
  Wat vond je van mijn elfenbank in de boom, ieder jaar wordt hij groter zo mooi.

  Fijn weekend X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohoh casper dacht vast, kip ik heb je ;) Gelukkig eind goed al goed. Heerlijk zo'n wandeling. Wij trekken er korgen weer op uit. Fijne zondag alvast.

  Liefs,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eeek arm kipje, haha tja... hier zijn de kikkers niet veilig voor de kat. ik probeer ze altijd te redden maar dat lukt niet altijd. mooie foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Casper, zal wel gedacht hebben wat doet mijn speelgoed kippetje daar in het bos. Prachtige collage van jullie wandeling. Fijne week,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, dat is schrikken, daar moet je zeker niet aan denken! Slim kippetje ;) Mooie verzameling geworden.

  BeantwoordenVerwijderen