Pagina's

vrijdag 11 oktober 2013

Workshop schilderen

Gisteren mocht ik assisteren bij een schilderworkshop teambuilding bij een vriendin. De cursisten kregen de opdracht om weer te geven hoe zij 'hun huis' in de toekomst zagen. Er kwamen heel verrassende kunstwerken uit!


Het was een gezellige middag en ik heb het ook reuze naar m'n zin gehad. Na afloop mocht ik nog een leuk compliment in ontvangst nemen van een andere assistente... Ze schatte me rond de veertig ;-) 
Bedankt oma en mam voor het doorgeven van de goede huid! 

Eerder deze week mocht ik nog een leuk verrassingspakketje uit Nieuw Zeeland. Jammie, allemaal heerlijkheden van de Kiwi's. 


De ananas chocolaatjes smaken naar noga, erg lekker. De Peanutslab is een soort super Snickers, maar dan compacter. De Marmite heb ik nog niet geprobeerd, maar die smaakt vast goed op toast bij een zachtgekookt eitje en de Jaffa's zijn nog niet geopend!
Dankjewel Charlotte!

Vanavond heeft een vriendin me uitgenodigd om naar de "50 tinten de musical" te gaan. Het schijnt een parodie te zijn op het veelgelezen, bediscussieerde boek 50 tinten grijs. Ben benieuwd, laat me verrassen!
Morgen weer naar school, dus tot zondag.1 opmerking:

  1. Wat een bijzondere toekomstblikken hadden de cursisten! Ziet er heel geslaagd uit allemaal. Zie ik het goed dat er 1 bij zit die een drastische stijging van de zeespiegel verwacht? Lijkt me leuk om de verhalen erachter te weten.

    BeantwoordenVerwijderen