Pagina's

vrijdag 15 augustus 2014

Alweer over de helft van de zomervakantie

Afgelopen week zijn we heerlijk naar het strand geweest. Om precies te zijn, naar Zoutelande. Daar kwam ik als kind en het enige wat ik me kan herinneren is dat het een enorme duinovergang was en m'n moeder liep te slepen met de hele uitrusting. We hadden toen ook nog zo'n schattig strandhuisje, waar je je dan kon omkleden en je spulletjes kon bewaren. Het strand was heeeeeel groot en de zee prachtig! Tot zover de herinnering. Het strand is nog steeds heeeeeel groot en de zee ook nog steeds prachtig. De strandhuisjes staan er ook nog steeds, maar de duinovergang kon ik niet meer vinden. Ook was er geen herinnering aan het schattige dorpje, dus hebben we de auto buiten het dorp geparkeerd, tot onze verbazing was dat gratis. Honden aan de lijn en de duinen over naar het strand. Eerst een kop koffie bij de strandtent met uitzicht op de zee. De zee, wat heb ik die gemist en wat was ie mooi groen/blauw. Bijna net zo mooi als in Denemarken. Toen zijn we gaan wandelen en elke keer door de paaltjes naar het volgende strand. Het was heel rustig op het strand en Bastiaan liep lekker met z'n blote voeten in de branding. De hondjes moesten nog wel even wennen aan het ruige zeewater en bleven angstvallig op het strand lopen... totdat we op een heel rustig strand kwamen en we ze even hebben losgelaten. Balletje gegooid, steeds meer richting branding en uiteindelijk liep Casper de branding in. Doris vond het nog maar niks en bleef op een afstandje toekijken. Maar wat hebben ze een plezier gehad, ze vonden het helemaal geweldig. En wij? Tja, als je daar dan loopt met een kind wat loopt te rennen van plezier en 2 hondjes die helemaal door het dolle zijn, dan is je dag goed. Uiteindelijk hebben wen nog een pauze gehouden in het zand vlak voor de strandhuisjes, maar het zand woei toch in onze gezichten en langzaam aan begon het ander weer te worden. Net toen we dachten we gaan terug naar de auto, begon het te regenen.Maar je zag in de verte alweer de zon, dus zijn we die richting uit gereden en kwamen in Vlissingen.


Een uurtje rondgelopen en heerlijk gezeten aan de boulevard op een bankje, totdat, je raad het al, er weer een buitje aankwam. Bijna op tijd weer in de auto en nu op weg naar Yerseke, om de dag af te sluiten met een heerlijke mosselmaaltijd. Wat hebben we een heerlijke dag gehad, de zon scheen en de zeelucht is zo fijn. Tjonge, wat moet dat een feestje zijn om daar te wonen.

5 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk met de blote voeten op het strand
  en lekker uitwaaien...
  En was er geen schaukel op de schommel hihi
  Mooie foto's, waren we nog maar in Italie daar was het lekker warm...brrr vind het hier echt herfst weer!

  Geniet nog van de laatste weken :)

  Liefs Santje XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nice blog i love to crochet when i have time...i found you thrue other bloggers on blogvillage...happy to visit more...blessings

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, dat is het ook!!! Wat leuk dat je op ons eiland was Anita! En Yerseke is ook al zo leuk, jullie hebben daar hopelijk vast heerlijk gegeten!
  Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Zeeland. Wat fijn om daar weer even geweest te zijn.
  Dat is er ook weer een mooie herinnering bij voor jullie zoon.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kwam vroeger ook in Zoutenlande. Het is heel erg veranderd vond ik, toen ik er laatst nog eens was. Ik woon vlakbij het strand en ik kan je echt zeggen dat dat heerlijk is. Ik voel me echt bevoorrecht. Wat een mooie foto's maakte je zeg! Je bent echt een goeie 'sfeervanger' Is dat een woord? Weet ik niet. Maar je begrijpt denk ik wel wat ik er mee bedoel. Het was fijn om weer even bij je op blogvisite te zijn. Dagdag!

  BeantwoordenVerwijderen