Pagina's

zondag 10 juni 2012

dag 302 Zeventig

Zoals beloofd een klein verslagje van de dag gisteren. Het was super geslaagd! Het is de hele dag droog geweest en dat kwam goed uit, aangezien we buiten activiteiten hadden. We begonnen met het maken van een heuse film, weliswaar duurde deze uiteindelijk maar 3 minuten, maar daar hebben we wel minstens 2 uur over gedaan. Niet gedacht dat het zoveel tijd in beslag nam om ieder shot, afzonderlijk per scene op te nemen. Het werd een erg leuk en grappig filmpje, waarin iedereen uiteindelijk voor de camera is verschenen. 's Middags hebben we een fietstocht gemaakt door de bossen op 3, 4 of 5 persoons fietsen, met en zonder versnellingen! Erg hilarisch en het vergde ook wel enige conditie. 


's Avonds gegeten en daarna de beentjes van de vloer in een 70-er jaren café met dito muziek! Ik mag wel zeggen, ik heb de jonge dames eruit gedanst... 3,5 uur lang... rond half 4 lagen we in bed, nadat we, zoals we vroeger deden, een broodje shoarma hadden gegeten! Gelukkig ben ik toch maar blijven slapen, want ik was uiteindelijk toch wel moe. Thuisgekomen heb ik vanmiddag nog lekker in het zonnetje gelegen en toen was het weer tijd naar het volgende feestje te gaan. Mijn oom werd 70 jaar en had de hele familie uitgenodigd voor een etentje. Ook Bastiaan en z'n nichtje waren van de partij. Ze hebben netjes gegeten en lief gespeeld. Tjonge wat een druk weekend, gelukkig morgen maandag en geen belangrijke afspraken... uitrusten dan maar????


Proost !


3 opmerkingen:

 1. Je oom ziet er nog jong uit zeg! En inderdaad een druk en feestelijk wkend...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, dat klinkt heerlijk feestelijk allemaal! Ik zou vandaag maar een rustdagje nemen, meestal voel je je leeftijd pas achteraf ;))!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, je hebt helemaal gelijk, kwam vanmorgen moeilijk m'n bedje uit ;-)

   Verwijderen