Pagina's

zaterdag 23 juni 2012

dag 315 Pay it forward cadeautje

Een leuke verrassing in de brievenbus vandaag. Het cadeautje van Atelier Mama Bee http://ateliermamabee.blogspot.nl/2012/02/pay-it-forward.html


Zo'n schattig pakketje. Een heel leuk kaartje, een sleutelhangertje en een halskettinkje, zo leuk gemaakt.  Dit is precies de kleur groen van m'n vakantiejurkje, dus deze ga ik hierbij dragen. Dankjewel Bianca voor de leuke attentie. Zo nu is het mijn beurt voor 5 mensen iets te gaan maken. 


Alleen de vraag is voor wie? Niemand heeft gereageerd op mijn oproep van 8 maart??? Vind je dit een leuk initiatief? Wil je meedoen? Dan heb je nog een kans om me dit te laten weten ;-)


4 opmerkingen:

 1. Wat een lief pakketje heb je gehad. Och jee, helemaal geen reacties, hoe kan dat nou! Ik doe graag mee hoor :)

  Groetjes,
  Rosalie van StudioZakka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej Anita, ik vind het idee erg leuk, maar doe toch niet mee, want het lukt me dan gewoon weer niet om iets te verzinnen. Leuk pakketje heb je ontvangen. Ik hoop dat het je gaat lukken met die 5 en anders toch voor minder, mag ook wel toch?
  Het is er wel het weer voor om aan het knutselen te gaan, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Aniet!
  Ik ben heel blij dat het presentje zo goed is ontvangen :-)
  En wat een eer dat mijn vogeltje een plaatsje krijgt in je grote lapjesdeken! Kun je niet een kleine versie maken voor de wedstrijd van mij, hij is erg schattig. De invulling ervan staat tenslotte helemaal open ;-)

  Liefs Bianca
  van Atelier Mama Bee

  BeantwoordenVerwijderen