Pagina's

donderdag 23 januari 2014

Januari blues

Hebben jullie dan nu ook? Er komt deze maand niet veel uit m'n handen. Van de ene op de andere dag werd ik snotverkouden en het ontbreekt me aan ideeën. Totdat ik met de hond liep te wandelen en zag hoeveel blikjes er op zo'n halve kilometer in de berm waren gegooid. Een projectje dacht ik direct. Camera, hond en plastic zakje mee en verzamelen maar... De vangst? 20 blikjes en 1 leeg flesje wodka! En de blikjes in de sloot heb ik er niet eens uitgehaald, dat doen we de volgende keer met een schepnet. De blikjes schoongespoeld en die liggen klaar voor één of andere kunstuiting, wat weet ik nog niet, maar dat zie ik dan wel.


Valt me wel op dat er veel bierblikjes tussen zitten en vooral buitenlands bier. 5 opmerkingen:

 1. Haha, goed bezig! Daar kun je zeker wat leuks van maken :) Januari is ook niet mijn maand om het maar zacht uit te drukken. Hier ook last van snotneuzen, kriebels in de keel en het hele rataplan. Tijd voor de lente!! Beterschap en ben heel nieuwsgierig wat je blikjesproject gaat worden :)

  Liefs,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet normaal he, wat er zo allemaal ligt.
  Ben wel erg benieuwd wat je ervan gaat maken ;)

  Liefs Santje XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een afval! Als kunstproject kijk je er toch al weer anders tegenaan.
  Het is gelukkig bijna februari ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig geweest!! En weet je al wat je ermee gaat doen? Zag laatst ergens, weet alleen niet meer waar, een portret gemaakt van reepjes blik, ook van zwerfafval, was prachtig. Het is inmiddels februari, hopelijk een beetje uit de blues? Hoe staat het met je badkamer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Simone, Niets speciaals met de blikjes gedaan, geprobeerd ze aan elkaar te lijmen, maar dat lukte niet echt, dus chaos... Badkamer inmiddels klaar, heeeerlijk douchen onder een douchestraal i.p.v. een straaltje ;-)
   groetjes,
   Anita

   Verwijderen