Pagina's

donderdag 17 juli 2014

Eindfeest De Meent in Ommeren

Vandaag was het eindfeest op Bastiaan's school. De spelletjes waren gebaseerd op verschillend landen. Dus stond ik vandaag wafels te bakken voor het België spel. De kids vonden ze heerlijk, maar het werd wel warm in het zonnetje. We kregen nog bezoek van reporters van het Jeugdjournaal, aangezien er dit jaar 4 tweelingen uit groep 8 de school verlaten. Afgelopen dinsdag was het al te zien op 'Hart van Nederland' bij SBS6, gisteren in het journaal van TV Gelderland en vanavond dus om 18:45 uur bij het Jeugdjournaal. Ze zijn minstens een uur aan het filmen geweest en hebben behalve de 4 tweelingen ook de sfeer van het eindfeest gefilmd. Nou, als dat geen goede promotie voor de school is? Laat nu die nieuwe leerlingen maar komen, want het aantal loopt wel terug helaas. 
Bastiaan heeft zich in ieder geval ook prima vermaakt en thuisgekomen zijn we nog 1,5 uur wezen zwemmen... hij slaapt vanavond vast als een roosje.

2 opmerkingen:

 1. Wat gezellig ziet dat eruit, ik zal proberen te kijken vanavond...
  En wat een heerlijk weer...helaas merk ik er in de keuken weinig van :(
  Maar we hebben bijna vakantie ;)

  Liefs XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke afsluiting van het schooljaar, helemaal met tv camera's erbij, dat is toch wel machtig interessant allemaal. En nu lekker vakantie vieren! Geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen