Pagina's

vrijdag 29 juni 2012

dag 321 Gevonden

Af en toe kom ik hele mooie kantjes en broderie tegen, zo ook deze met hartjes en hier heb ik wel een speciale bestemming voor. Vandaag heeft Bastiaan z'n rapport gekregen en hij kwam het ons trots laten zien. Mama ik heb bijna allemaal drietjes... bij de kleuters wordt er nog van 1-3 gewaardeerd, 1 = ik kan het nog niet, 2 = ik kan het al een beetje en 3 = ik kan het al. Zo grappig. Uiteraard moest het rapport en boek met werkjes mee naar opa en oma, waar hij dit weekend logeert. Daar ging hij met opa de zandbak uitbreiden, dus mama mocht naar huis, want hij had het   druk genoeg... Het laatste weekend voor de schoolvakantie. Nog 1 week te gaan, waarin er nog een afscheidsfeest plaatsvind. Dan zal ik fotograferen. Het thema is stripfiguren en we worden geacht ons te verkleden. Nu maar hopen dat de weergoden ook meedoen. 

Wens iedereen een heerlijk weekend.


3 opmerkingen:

 1. Prachtig stukje broderie. En gefeliciteerd met zo'n goed rapport van je kleine man, wat goed gedaan allemaal drietjes!

  Groetjes,
  Rosalie van StudioZakka

  P.s. ja die goeie ouwe alko werkte gelukkig nog wel, maar met van die grote vrachtwagens naast je is dat toch ook wel weer wat minder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is goed werk van je zoon.
  Fijne laatste schoolweek voor hem en een beetje voor jou.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen