Pagina's

maandag 6 augustus 2012

dag 333 - woensdag 11 juli - Lapjes

Vanmorgen ben ik in m'n eentje naar Gilleleje gereden om op m'n gemak eens rond te kijken. Het was nog geen strandweer en de mannen waren met andere dingen bezig. Er is iets nieuws geopend voor kunstenaars, een heel mooi pand met boven twee winkels en beneden zitten dan kleine ateliers waar kunstenaars hun werk presenteren. Ook vond ik hier een quiltshop met allemaal supermooie stofjes. Uiteraard ging ik naar huis met een aantal lapjes!
's Middags klaarde het helemaal op en werd het zelfs zwemweer, dus zijn we met z'n allen naar het strand geweest. Heerlijk! Terug bij het huisje hebben we zelfs nog op het ligbed gelegen in het zonnetje met een tijdschrift. Ik had nog steeds geen rust om een boek te lezen. Maar een beetje bladeren is ook lekker.
6 opmerkingen:

 1. Hee Aniet!!!

  Echt zo goed dat jij zo voortvarend doorgaat met je 365 dagen project. Mijn puinraapplan is hopeloos gestrand. Ik geloof dat ik echt teveel aan mijn hoofd had :-s

  Ben wel erg nieuwsgierig aan het worden naar het eindresultaat van je lapjesdeken.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het eindresultaat, daar zeg je wat... dat gaat niet lukken binnen de 365 dagen vrees ik, maar dan heb ik in ieder geval de onderdelen compleet ;-)
   Enneh, je mag toch je eigen tempo en regels aanpassen? suc-6
   liefs,

   Verwijderen
 2. Welkom terug! Wat een gave lapjes heb je gescoord...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tnx! Die lapjes, ik durfde inderdaad niet nog een keer die winkel in te gaan... te gevaarlijk ;-)
   Jouw project is bijna afgerond, goed hoor.

   Verwijderen
 3. Hee, leuk om je weer te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank, heb jouw blog ook alweer een stuk bij gelezen. Moeilijk hoor om al die keuzes te maken wat je gaat doen in je schaarse vrije tijd ;-)

   Verwijderen