Pagina's

vrijdag 17 augustus 2012

dag 358 - zondag 5 augustus - 7 jaar


Vandaag kennen mijn lief en ik elkaar 7 jaar. Wat zijn deze jaren omgevlogen en wat is er veel gebeurd. Vooral het eerste jaar was nogal stormachtig. Zwanger, geen job meer, verhuizing, trouwen, 6 dagen later werd Bastiaan 7 weken te vroeg geboren, ik op de intensive care en gelukkig is alles toch goed gekomen!!! We zijn nog steeds heel gek op elkaar en houden van onze grote kleine man. Het leven is mooi en ik ben blij dat ik er iedere dag van genieten kan met fijne mensen om me heen, tja dan heb je niet zoveel meer nodig. Dat we allemaal lang gelukkig en gezond mogen blijven, dat wens ik jullie ook toe.
4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig logje vandaag, gefeliciteerd Anita met deze bijzondere mijlpaal! Je bent een gelukkig mens :)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Anita, een beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd. Ik heb een hoop blogjes bij je gemist, maar de eerste na mijn vakantie is weer een topper. Wat een hoop prachtige lapjes heb ik weer "achteruit" zien komen. En zo leuk, bij elk lapje een verhaal. Je gaat toch wel een "open huis" houden als je lapjesdeken af is. Ben zo benieuwd om hem in het echt te zien. Groeten, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Wieke, Jij ook een fijne vakantie gehad? Je bent van harte welkom de deken in het echt te komen zien. Eventueel zal ik je advies vragen hoe het beste in elkaar te zetten. Tot dan.
   groetjes,
   Anita

   Verwijderen