Pagina's

dinsdag 7 augustus 2012

dag 337 - zondag 15 juli - Surfen

Vandaag zijn we héél sportief geweest allemaal. De vader van Bastiaan's vriendinnetje Anna surft! Dus hij wilde ons dat wel leren ;-) We kregen een wetsuit aan en daar gingen we met onze surfplanken onder de arm, de kinderen een bodyboard (schuimversie) richting strand. Er waren lekker hoge golven, dus het perfecte weer! Maar het is nog lang niet zo gemakkelijk als het eruit ziet. Allereerst moet je op de plank gaan liggen en de golven in de gaten houden, als er een mooie hoge golf aankomt, ga je peddelen en op het juiste moment probeer je op de plank te gaan staan en je mee te laten glijden op de golf. Ik kan je wel vertellen dat ik niet verder gekomen ben dan mee peddelen en op de plank zitten. De behendigheid om direct te gaan staan ontbrak toch echt. In de jaren tachtig heb ik nog wel aan windsurfing gedaan, maar anno 2012 laat de lenigheid van mijn lijf toch wel te wensen over. 


Maar het allerbelangrijkste was dat we met z'n allen plezier hebben gehad in het water. De kinderen zijn echt onvermoeibaar en wilden graag iedere grote golf meepikken, totdat het toch echt te koud was. 
Jullie kunnen je voorstellen dat er aan het einde van de middag echt een welverdiend glas wijn is gedronken door ondergetekende. Wijn gemaakt van de mispels uit de tuin bij Corrie, door onze vriend Arco. Geen opmerkingen:

Een reactie posten