Pagina's

dinsdag 15 oktober 2013

Appeloogst in de regen

Vandaag was weer zo'n echte herfstdag met veel regen en wind. Maar voor de fruitboer gaat het werk gewoon door. Er zijn vandaag weer veel appeltjes geoogst en vanachter het raam heb ik een paar plaatjes gemaakt. Zie je ook dat eigenwijze roodborstje zitten?





Verder heb ik gisteren en vandaag zo'n beetje getekend en m'n eerste kaart ontvangen via Postcrossing. De kaart komt uit St. Petersburg en is geschreven door een lerares Frans, genaamd Kate. Spannend hoor, elke dag weer een verrassing of er post is. Ook de Flow lag weer op de mat en daar ben ik vanmiddag al in begonnen te lezen. Heerlijk! Ook vandaag m'n tweede behandeling dry needling en bindweefselmassage gehad. Hopelijk voel ik me niet zo moe als vorige week na de behandeling, maar in ieder geval heb ik gelukkig wel meer beweging in m'n schouder.



6 opmerkingen:

  1. prachtig zo'n oogst, gelukkig is er oogst, ik zag op het nieuws dat de aardappel boeren door de regen hun oogst konden vergeten :-( schattig dat roodborstje :-). hopelijk helpt de therapie voor je schouder !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ow ja, vendulka...
    als je vendulka intypt bij google en misschien op afbeeldingen klikt zie je de bedoeling, het is haken maar ook versieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief roodborstje...mmm appels, ik kreeg vandaag ook een emmer vol ga zo lekker appelmoes maken en inmaken voor deze winter maanden.

    Fijne avond X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Appelmoes altijd lekker, onze eigen appeltjes hebben we nog niet geplukt... ik wacht wel tot het droog is ;-)
      X

      Verwijderen
  4. Even zoeken en ik zie 'm zitten.
    Ik heb ook net een appeltje op, lekker!

    BeantwoordenVerwijderen