Pagina's

woensdag 19 februari 2014

Stroomuitval door slak!

Gisterenavond zaten we heerlijk bij de haard een detective te kijken en net op het spannendste moment viel de stroom uit! Pats, alles donker. De aardlekschakelaar bleef eruit, dus de woonkamer in het donker, wel elders in huis licht, maar toch heel vervelend. Hulptroepen kwamen in aantocht, maar het mocht niet baten... dus gaan slapen en direct vanmorgen de elektriciën gebeld. Deze kwam rond het middaguur en ook hij heeft alle stopcontacten gecontroleerd, niets.... totdat hij om het hoekje de contactdoos aan de buitenmuur controleerde. Geen spanning, aha, opengemaakt en daar zat de boosdoener, een zielig klein slakje had kortsluiting gemaakt!!! Oeps. Nieuwe contactdoos erop en er was weer stroom, dus ook de radio ;-) Daarmee was de schilder ook heel blij, die al de hele morgen in stilte stond te witten. Er wordt namelijk geschilderd en als het af is dan heb ik bijna een 'nieuw' huis. Zo fris allemaal. Tjonge, daar word ik helemaal blij van. Tijd om te gaan soppen, opnieuw inrichten, nieuwe schilderijen ophangen of wellicht speciaal maken. Hierbij een klein kiekje van de nieuwe kleurencombinatie.


5 opmerkingen:

 1. Hahaha, wat een eigenwijze slak moet dat zijn geweest. Fijn als alles weer lekker fris is. Wij gaan dit jaar ook flink wat klussen/verbouwen en kijk nu al uit naar het eindresultaat ;)

  Liefs,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, dat had je zelf nooit gevonden...slak met een slakkengang in de contactdoos, wel zielig hoor!
  Maar wat wordt het mooi met die frisse kleuren, ben benieuwd naar het eindresultaat...


  Fijne avond X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha nooit geweten dat een slakje dit kan veroorzaken. super grappig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je meent het, een slak die kortsluiting maakt, moet niet gekker worden, wist niet dat ie dat voor elkaar kon krijgen. De nieuwe kleurencombi ziet er goed uit! Succes met schoonmaken en herinrichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dat door een slak, wat een verhaal. Fijne zondag,

  BeantwoordenVerwijderen