Pagina's

dinsdag 3 september 2013

Gevulde paprika's

Vandaag redelijk actief geweest. Vanmorgen een golfles gehad en tevens m'n golfpaspoort gekregen. Zo kan ik ook eens met m'n zoon mee, hij is zo enthousiast. Toen ik thuiskwam zat de Flow in de brievenbus, dus een begin gemaakt met een kop koffie. Vanmiddag kwam Bastiaan z'n vriendje weer spelen. Na een half uur belde z'n broertje of hij ook mocht komen spelen. Dus 3 mannetjes druk met Playmobiel kastelen, draken, ridders en piraten! Of de heren ook mochten blijven eten... natuurlijk er stonden gevulde paprika's op het menu en die lustten ze wel. Rijst erbij en klaar. Vanmiddag heb ik een begin gemaakt om de kleding die ik met hoog zomers weer draag alvast uit de kast te halen, om plaats te maken voor truien. Gisterenavond vond ik het namelijk al kil worden in huis en heb al een coltrui aangehad.


4 opmerkingen:

 1. pffffff een coltrui haha ik heb de ventilator aan... hihi. Golf, nog nooit gedaan, wel midget golf en dat win ik vaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik snap het niet ..
  ik plak jouw url in de lijst om te volgen maar er komt geen plaatje van jouw blog. ? zo mis ik al je updates :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's raar, dat heb ik ook met een andere blog, geen idee of ik iets aan m'n instellingen moet veranderen.

   Verwijderen
 3. Brrr ja, ik heb mijn fleecevest ook alweer aan gehad. Maar die zomerkleren mogen nu nog even uit de kast, want het is heerlijk weer buiten :) Geniet ze!

  Liefs,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen