Pagina's

woensdag 11 september 2013

Woensdag

Toevallig sloeg ik gisteren m'n agenda open en zag dat vandaag 't Stoffenspektakel in Veenendaal was. Dus nadat ik Bastiaan naar school had gebracht, ben ik erheen gereden. Bij een vriendin die een Multivlaai heeft, even koffie gedronken. Verder was het in de stad nog doodstil. Op de markt daarentegen was al wel wat leven en omdat ik zo vroeg was, kon ik lekker rustig kijken. M'n eerste lapje heb ik gekocht bij een mevrouw die zelf een stoffenzaak in Veenendaal heeft en juist wat andere stoffen had liggen dan bij de meeste kramen. Hiermee ga ik een nieuwe gymtas voor Bastiaan maken. Vrolijke gekke stof!Er was veel te zien, maar het meeste niet echt in mijn smaak. Ik zocht eigenlijk nieuwe stofjes voor m'n etuitjes in de groen/blauw tinten. Natuurlijk wordt er heel veel aangeboden in allerlei bekende motiefjes en alles hoort ook bij elkaar en dat wil ik juist niet! Uiteindelijk ben ik met deze lapjes naar huis gegaan.


Nog wat fotootjes gemaakt van een kraam met bekledingsstoffen met retro motieven. Die VW busjes vond ik dan wel weer grappig. Uiteraard werden er heel veel modestoffen aangeboden, echt prachtig, maar ik weet dat wanneer ik zo'n mooie lap koop, deze waarschijnlijk beland op de stapel nog te verwerken... Er ligt nog steeds een half afgemaakt jasje te wachten, een mooie tricot stof voor een jurk, glanzende stof voor een rokje enzovoorts. Dus heb ik me beperkt tot de etuistofjes... Van de zwarte stof kon ik alleen een meter kopen, dus die ga ik wellicht ruilen met m'n zus.

Op de terugweg heb ik uiteraard een stuk vlaai gekocht, brownie/kersensmaak! Ik had 'm op de parkeerautomaat laten staan, maar voordat ik de stad uit was herinnerde ik mij het en ben als een gek teruggereden. Gelukkig stond mijn doosje met lekkers er nog.... 


3 opmerkingen:

 1. Oef daar heb je wel geluk mee gehad ;) Mooie stofjes heb je er toch nog tussenuit weten te snuffelen.

  xxRosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke stofjes zeg, hier is volgens mij ook weer bijna stoffenspektakel even spieken wanneer, heb nog het 1 en ander nodig voor ons meid en mezelf...en uh ruilen hihi van ben benieuwd?
  Wat een geluk dat die mensen die brownies niet lekker vonden...anders kwam je van de koude kermis thuis!

  Zie je zondag gezellie ;)

  Liefs Santje XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stofjes heb je bemachtigd! Die eerste is heel bijzonder, collagestof, mooi! Dan heb je in ieder geval iets wat een ander niet zo snel heeft! Succes met de verwerking!

  BeantwoordenVerwijderen