Pagina's

dinsdag 22 april 2014

Nieuwe bewoner

Het was even stil op de blog, maar des te drukker in huis. We hebben namelijk een nieuwe pup. Mag ik even voorstellen, Doris - ruwharige dwergteckel - ongeveer 12 weken oud nu en doerak van top tot teen ;-)

Hier zie ik er heel onschuldig uit op de eerste dag!

Hier voel ik me al vrijer met m'n botje!

Ik vind schoentjes ook lekker.

En ik word langzaam vriendjes met Casper.

De eerste 2 nachten leek het alsof we een baby in huis hadden, opstaan, laten plassen etc. Maar vanaf de 3e nacht slaapt ie lekker door tot een uur of 6 en dan laten we 'm even eruit, zodat ie dan nog even kan slapen (en wij ook) tot 7 uur. Het is wel erg gezellig in huis met zo'n puppie erbij, behalve dat ik hem constant in de gaten moet houden, want in tegenstelling tot Casper pakt ie alles wat op de grond ligt. Er is geen schoen of kabel veilig. Maar dat houdt ons scherp om niets te laten slingeren. Verder is het echt een knuffel die lekker bij je op schoot komt liggen. Tja, uiteindelijk is het de bedoeling dat die twee elkaar gaan bezighouden.

In de rabarber zitten nu prachtige vruchten, wat zit de natuur toch ingenieus in elkaar.

5 opmerkingen:

 1. Wat een scheetje is het toch, en die foto samen met Casper...even poseren haha
  Zo lief ;)
  En die rabarber ja dat is mooi geweldig hoe die zich ontplooit...

  Fijne dag X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O Aniet, ik ben jaloers, ik zou ook graag zo'n ruwharige teckel willen maar mijn man wil het niet. Jammer hoor. Dus ik geniet maar van jouw foto's.
  Liefs Bianca
  ps. HIer kun je mij weer vinden
  http://studio-la-scratch.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje, die nieuwe bewoner zal er snel helemaal bij horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, smelt, wat een scheetje!! Ja, daar ben je nog wel even druk mee, maar wel leuk toch! Is dat een vrucht of zijn het bloemknopjes? Weet je dat ik dit nog nooit gezien heb, wat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een lief dotje. Wat gezellig dat Casper er nu een vriendje bij heeft. Vind hij dat zelf ook of moet hij nog wat wennen aan zo'n drukke baby om hem heen ;) Leuk hoor, geniet ervan!

  Liefs,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen