Pagina's

woensdag 25 april 2012

dag 254 Laatste schilderles

Vanmorgen was alweer de laatste schilderles van het seizoen. Ik had 2 doeken meegenomen die ik heb overgeschilderd, maar het is nog niet helemaal naar m'n zin, dus foto's volgen.

Vanmiddag kwam er een vriendinnetje van Bastiaan spelen. Ze hebben pannenkoeken gegeten en daarna nog Honeypops met yoghurt (Bastiaan's favoriete lunch). Hoewel het geen stralend weer was, hebben ze daarna toch bijna de hele middag buiten in de zandbak gespeeld met water. Toen ze met stenen in de modder gingen gooien heb ik ze toch maar binnengeroepen en allebei met droge kleding en voor de tv geplant met wat lekkers. In de tussentijd heb ik van de resterende oranje groente een pompoensoep gemaakt. Ik moest stiekem wel lachen om de reactie van Wieke op mijn blog van gisteren. Dus ik probeer nu ook het positieve van de regen in te zien ;-) Goed voor de tuin, toch? Alhoewel bij ons het onkruid toch wel groeit, met of zonder regen... Een echte wilde tuin zullen we maar zeggen. 


2 opmerkingen:

  1. sloten en modder het blijft trekken, herkenbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan me nog goed herinneren dat ik het vroeger heerlijk vond om in de modder te kliederen :) Was mijn mama geloof ik ook iets minder blij mee... Ben benieuwd hoe dat met kleine pollewop en mij zal gaan :)

    Groetjes,
    Rosalie

    BeantwoordenVerwijderen