Pagina's

donderdag 30 augustus 2012

dag 365 - zondag 12 augustus - Jippie laatste lapje

Vandaag is de laatste dag van m'n 365-project. Het was me een waar genoegen al deze lapjes te maken. Eigenlijk is het me goed afgegaan en heb ik alleen vanaf de vakantie niet meer iedere dag trouw geschreven, maar het is tenslotte mijn project! Hoofdzaak is dat die deken er komt. De puzzelstukjes zijn klaar, nu de puzzel nog in elkaar leggen, naaien in dit geval. Ik heb al veel tips gekregen hoe dit aan te pakken en ik ga het maar stukje bij beetje doen. Dus als ik al mijn 40 x 40 lapjes klaar heb, eens meten hoever ik kom en dan wordt het waarschijnlijk een één-persoons deken die ik dan overdwars op m'n bed kan leggen, op deze manier blijf je de lapjes ook zien, want er liggen ook kussens op het bed en het zou zonde zijn als deze op de lapjes liggen. Wordt vervolgd.


Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die mij trouw gevolgd heeft en leuke commentaren heeft achtergelaten.  Dat is toch een steuntje in de rug geweest om vol te blijven houden. 

6 opmerkingen:

 1. Anita, van harte met het behalen van je 365 logjes en lapjes!! Wat een superleuk project, en helemaal als straks je deken af is, en je elke keer, als je hem ziet, terug kunt denken aan een gedenkwaardig jaar!! Ik ben natuurlijk wel heel benieuwd, of je door gaat met bloggen :)! Proficiat hoor!! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk blijf ik nog bloggen, in ieder geval tot de deken helemaal af is.

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met behalen van je 365 lapjes. Ik vind het heel knap dat je gered hebt om 365 dagen lang iets creatiefs te maken. Ik heb er zelf wat meer moeite mee, maar ga proberen er ook te komen. Ik vind het een super prestatie van en vond het leuk het te volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij gaat het ook halen, je bent hartstikke goed op weg, toch? Enneh, ik ga gewoon door met bloggen, misschien niet meer dagelijks maar de deken is tenslotte nog niet helemaal af, dus daar komen zeker nog blogjes over.

   Verwijderen
 3. Hoi Anita,

  Jhee, dat waren de 365 lapjes met allemaal een speciaal verhaal van de gebeurtenis van die dag, heel erg mooi en nu op naar de deken en misschien een nieuw Blog??? Want ik vondt het super leuk om het te volgen en met mij wel meerderen, je hebt ideeen genoeg en bent super creatief dus daar zal het niet aan liggen. Toi toi toi en we blijven je volgen tot de deken helemaal klaar is en misschien dat je weer met iets nieuws komt.
  Succes

  X Santje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anita,

  Oh wat voel ik me stom! Heb helemaal het einde van je project gemist! Sorry daarvoor!
  Heel erg proficiat met het behalen van het jaar! En nog maar een keertje: wat heb je toch een mooi uniek project!
  Ik ben heel erg benieuwd naar de deken al hij af is.
  En ook vind ik het heel erg leuk dat er ergens in die deken een mooi lapje met een sleutel zit!

  Liefs Annelies

  BeantwoordenVerwijderen