Pagina's

dinsdag 29 oktober 2013

DDW

Afgelopen vrijdag ben ik met een vriendin en haar dochter naar Eindhoven geweest. Het was de Dutch Design week, klein beetje van meegekregen. De tentoonstelling van Vlisco, de stoffenfabrikant uit Helmond, heb ik gezien. Erg leuk om de geschiedenis te lezen.

Mooie toepassing van de stof op deze stoel.


De inwendige mens werd ook verwend met koffie en worteltjeswalnotentaart...


Het weekend was verder rustig. Gisteren en vandaag wilde ik aan het werk voor school, maar er is weer niets van gekomen. Morgenvroeg maar meteen beginnen...

3 opmerkingen:

 1. Gave stoffen!!! Denk dat ik volgend jaar ook eens naar die Dutch Design week ga, ben wel erg nieuwsgierig geworden door alles wat ik voorbij heb zien komen op diverse blogs.
  Enneh, over die collecties op mijn blog, tuurlijk kun jij dat ook doen! Vind het erg leuk dat ik je geïnspireerd heb! Zie ik als een compliment :) Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk dat je naar ddw geweest bent. Ik ben er zelf helaas niet toe gekomen. Over vlisco stond laatst een groot artikel in de volkskrant. Zo grappig dat de 'afrikaanse' stoffen om de hoek in Helmond gemaakt worden.

  Goede week gewenst!

  Liefs,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was een leuk uitje, zou ik ook graag eens bezoeken. Een dag zal niet genoeg zijn. Flisco heb ik in Arnhem gezien in het MMK. Heb je de (wintervacht)dekenjassen gezien? Bedankt nog voor je lieve reactie. Zo'n jeansjurk zou jij trouwens wel kunnen dragen, zal je super staan en je vindt er vast wel de juiste gelegenheid voor.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen