Pagina's

zondag 6 oktober 2013

Expositie, etentje en appeltaart

Een tijdje geleden kwam ik bij de kapper een naamgenote tegen. Deze dame vertelde dat ze schilderde en in oktober een expositie zou houden. Afgelopen vrijdag was de opening, waarvoor ik een uitnodiging ontving. Dus ben ik ernaar toe gegaan. Het gezelschap zat aan tafeltjes koffie en thee te drinken. De openingsvoltrekking ging gepaard met de onthulling van onderstaande schilderijen, die ook op de uitnodigingskaart stonden. De kunstenares had als kind in het Jappenkamp gezeten. Een boeiend leven als huisarts en tegenwoordig speelt ze piano, cello, zingt in een koor, schildert en tekent. Hartstikke leuk dus om hierbij aanwezig te mogen zijn. Haar schilderijen zijn te bewonderen in Hotel Paviljoen te Rhenen. 

Gisteren was het 'Oogstdiner' bij 'het Rijk van Ommeren' waarbij René en ik ook aanwezig waren en heerlijk hebben gegeten, gedronken, gezellig gepraat met de andere gasten, geluisterd naar de zangeres van de avond, Jennifer Lynn. Het was een verrassing haar te zien, nadat ik haar de avond ervoor bij 'The Voice of Holland' had gehoord en gezien. 

Het culinaire gedeelte onder leiding van Juriaan Opmeer, was de tongstrelend. Zie foto van het voorgerechtje met coquilles.


Kortom een geslaagde avond. Gelukkig vandaag een luie zondag om even bij te komen van alle actie! Wel appeltaart gebakken van de eerste eigen Elstar appeltjes uit eigen tuin.4 opmerkingen:

 1. Jij hebt een mooi weekend gehad! Leuk, je eigen appels in de taart! Was ongetwijfeld lekker! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een heel goed (en lekker) weekend. Fijne week!

  XxRosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmmmm, dat ziet er idd. tongstrelend uit, en die appeltaart dat ruikt altijd naar meer hihi

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar een ontmoeting bij de kapper al niet toe kan leiden.
  Het klinkt verder ook als een heerlijk weekend.
  Fijne week,

  BeantwoordenVerwijderen