Pagina's

vrijdag 16 mei 2014

Feestje en 'doop'

Gisteren werd Bastiaan alweer 8 jaar. Echt een feestje met familie en vrienden en veel cadeautjes, taart kortom gezellig samen zijn. Dit jaar wilde hij geen apart kinderfeestje, dus na school kwam iedereen even langs.

Bastiaan's vriendjes prijkten op de taart, die overigens heel lekker smaakte. De kids waren op een gegeven moment heel stil... dus ging ik een kijkje nemen en zie hier...

het 'nieuwe' spelen!!!

Maar gelukkig werd er daarna ook met het Playmobil gespeeld en gingen ze zowaar even buiten spelen met het prachtige weer.

Vandaag was een heerlijke dag en net na het eten gingen we even een wandelingetje maken met de hondjes. We kwamen een buurvrouw tegen met haar 2 teckels en het was even een kluwen van  hondjes... totdat Doris heel speels in het gras op en neer sprong en ik het riempje losliet en Doris pardoes in de sloot belandde... gelukkig kan hij zwemmen, maar goed hij was er nog niet uit. De buurvrouw heeft hem heel stoer gered en viel zelf gedeeltelijk in het water. 


Dorisje is wel heel erg geschrokken en thuis hebben we 'm direct warm afgespoeld. 't Is ook wat met zo'n kleine hondebaby ;-)


4 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd. Wauw 8 jaar al!! En volgens mij heb ik heel veel gemist de afgelopen tijd. Ik lees hier over een kleine hondenbaby. Wat een leuke naam Doris. Hopelijk is hij wat bijgekomen na alle schrik :)

  Liefs,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach gussie, die zielige Doris ;(
  ik vind het echt een scheetje hihi

  Liefs XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte met je grote zoon! En wat een avontuur met Dorisje, gelukkig dat het goed afliep ;)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach toch, wat een schrik voor kleine Doris. Gelukkig liep het, dankzij de heldhaftige buurvrouw, allemaal goed af. Ik kan me voorstellen dat het een hele kluwen met hondjes was. Allemaal in elkaar gedraaid. Dat had ik wel willen zien. En nu vergeet ik bijna jarige man te feliciteren met zijn achtste verjaardag…. oeps. Gelukkig dacht ik er op tijd aan. Proficiat jarige job!!

  BeantwoordenVerwijderen