Pagina's

donderdag 22 mei 2014

Klavertje vier

Met m'n vriendin liepen we over een parkeerplaats en we namen een zogenaamd 'olifantenpaadje' naar de parkeermeter. Terug naar de auto zag zij een klavertje vier in het gras staan... en die kreeg ik van haar, lief hè? Ik heb 'm meteen in m'n boekje gestopt om te drogen, want ik vond het zo opmerkelijk, nog nooit heb ik er een gezien. Maar er schijnt er in ieder 'veldje' één in te staan en laat mijn vriendin deze nu altijd vinden.


Bij haar heb ik twee boekjes gekocht en die kwamen vandaag in de bus. Vooral het rijmpjes boek vind ik erg leuk, temeer daar ik mijn poësie album kwijt ben. Misschien herinner ik nog een paar versjes die erin stonden als ik dit boekje doorblader. Het andere boekje vond ik gewoon leuk en heeft nu ook een plekje in m'n nieuwe kast. 


Afgelopen dagen ben ik namelijk bezig geweest om mijn oude kast uit te ruimen en daar staat nu een groter exemplaar voor in de plaats. Deze kast was van een vriendin en past nu perfect voor mijn muur naar m'n atelier. 
Maar het inruimen is natuurlijk weer een ander verhaal... want dan kom ik weer van alles tegen, moet ik deze spullen bewaren? Of weggooien? Als ik het weggooi, dan zul je zien dat ik volgend jaar op school weer materiaal nodig heb, wat ik nu weggooi.... dus maar zo efficiënt mogelijk inruimen.... pfff en eigenlijk wil ik liever in de tuin zitten met dit prachtige weer. Nou, een compromis, even binnen dan weer buiten en als het te warm wordt, weer naar binnen!
1 opmerking:

  1. Wat mooi dat klavertje, misschien in een lijstje ophangen? Als mooie herinnering aan dat moment?
    En tja, ik denk altijd maar zo: gewoon lekker opruimen, er komt altijd wel weer iets nieuws op je weg, en... altijd zijn er nog 2e handswinkels om leuke dingen te vinden voor projecten! Ik vind opruimen dan ook heerlijk ;)!! Succes Anita!

    BeantwoordenVerwijderen