Pagina's

zaterdag 24 maart 2012

dag 222 Kunstmarkt Ede

Vandaag was een heerlijke zonnige dag en ik heb in de oude Enka fabriek in Ede op de kunstmarkt gestaan. Binnen was het wel een stuk kouder dan buiten. Er was een goede opkomst, constant liepen er mensen voorbij en sommige bleven staan en maakten een praatje. Het gekke was, dat mijn breiwerk op een gegeven moment meer aandacht trok, dan m'n schilderijen?!

 Het is gemaakt van plastic tasjes. En wat ga je er dan van maken, werd er telkens gevraagd? Nou, een tasje antwoordde ik dan... 

Al met al een leuke dag, veel ideeën opgedaan voor volgende projecten en leuke mensen gesproken. Ik kwam nog een 365-dagen blogger tegen http://tabsolute.blogspot.com/ die erg leuke sieraden en objecten maakt van lipjes van blikjes. 

Vandaag geen lapje, maar morgen komen er gewoon 2.

5 opmerkingen:

 1. Wat ziet je stekkie op de kunstmarkt er mooi uit. Leuk, ik zie dat je de fiets er ook al bij hebt staan. Ik ga graag naar kunstmarkten en Ede is hier niet zo ver vandaan, maar er werd hier druk gewerkt in de tuin. Misschien kom ik je nog eens ergens tegen. Leuk breiwerkje!
  Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je met oude plastic tasjes aan het breien bent. Ik wil er nog eens schaaltjes van gaan haken. Staat ergens op mijn langgggggge lijstje... Ben heel benieuwd naar jouw eindresultaat!

  Groetjes,
  Rosalie

  P.s. de kleurplaat is idd van Sarah Kay, uit een oud kleurboekje uit mijn kindertijd. Echte nostalgie... :)

  www.studiozakka.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je zo'n leuke markt hebt gehad! En spot ik daar 'mijn' schilderij ook, leuk!! Wat een gaaf breiwerk, tja, ik kan me voorstellen dat dit belangstelling trok, het is dan ook erg origineel!! Fijne zondag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vond het leuk je even gesproken te hebben op de kunstmarkt :) De schilderijen zijn trouwens prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je en ik vond het ook leuk je tegen te komen! En ik meen het dat jij zeker de volgende keer ook een stand kan vullen ;-)

   Verwijderen