Pagina's

woensdag 29 februari 2012

dag 198 365-dagen project bijeenkomst!

Vanmiddag ben ik in Ede naar de 365-dagen project bijeenkomst geweest. Het was erg leuk om de andere bloggers van projecten eens te ontmoeten. De persoonlijkheden achter de creaties. Iedereen had iets lekkers meegebracht en er was ook wat te drinken. 
Er werden ideeën uitgewisseld en Sanne had voor iedereen een gedrukt kaartje. Dat allemaal op deze schrikkeldag.Esther http://www.esenbritt.blogspot.com/ had voor iedereen een toepasselijk cadeautje voor haar project. Zo kreeg ik een klosje wit garen. Dat is echt Esther, altijd attent.


7 opmerkingen:

 1. graag gedaan :)en wat was het gezellig heh?! Nopg lang gebleven?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat bijzonder! Ik kan zien en lezen dat je erg genoten hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was een leuk samenzijn, voor herhaling vatbaar!

   Verwijderen
  2. Yvon van Bergen1 maart 2012 om 15:52

   Hi Aniet,
   Leuk je persoonlijk te hebben mogen ontmoeten....Ik zie dat je al een heel eind bent met je witte lapjes deken............ziet er erg leuk uit! Zie ik je ook weer in de zomer?

   Groetjes...Yvon.

   Verwijderen
 3. En gezellig was het! Zo leuk om iedereen in het echie te zien, en ook te zien dat die klik er met de mensen is die je via social media al voelt.

  Op naar de zomermeeting!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgende keer ga ik ook maar eens kijken, het was nu nét iets te kortdag voor mij. Fijn dat het zo'n leuke dag is geweest. Hoop dat je leuke nieuwe mensen hebt ontmoet.

  BeantwoordenVerwijderen