Pagina's

dinsdag 5 maart 2013

Flow

Net in de brievenbus, de nieuwe Flow... zou het al warm genoeg zijn om in een hoekje van de tuin te gaan zitten met een kopje thee en dan lekker lezen?
5 opmerkingen:

 1. Dan zit jij nu in het zonnetje met de nieuwe Flow.
  Ik was nog aan het nagenieten van het toetje die je voor ons presenteerde.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja hoor ik deed dat ook!!!
  FLOW ZON THEE
  perfecte combi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dat een nieuwe tijdschrift in Nederland? Nooit van gehoort, maar ja ik ben ook al zo lang weg van Nederland 16 jaar, dan verandert natuurlijk heel veel in deze jaren. Maar wat heerlijk dat je al in je tuin in het zonnetje kan gaan zitten. Hier moeten we nog daarmee een poosje wachten. Hier is alles nog ijs en sneeuw. Maar niet koud. Dus je hebt een heerlijke dag gehad...
  lieve groet Christl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Christl, Ja het tijdschrift bestaat denk ik nu zo'n 3 jaar en sinds deze editie is er ook een internationale versie. Kijk maar eens op Flowmagazine.com daar kan je er alles over lezen.
   groetjes,
   Anita
   PS: Waar woon je dan? Kan je altijd een exemplaar sturen als je interesse zou hebben, mail me dan op m'n privé e-mail ajpmvandenberg@gmail.com

   Verwijderen
 4. Nee, lieve Anita, ik heb hier natuurlijk ook vele tijdschriften, ik kende het gewoon niet, daarom mijn vraag.Ik lees niet zo veel want ik ben op het ogenblijk met drie kinderboeken bezig, plus mijn pottenbakkerij, waar ik op het ogenblijk veel Mugs-bestelling heb. Maar wel lief dat je eraan gedacht hebt.
  Ik woon 200 km boven Stockholm, noordelijk, vlak bij de stadt Gävle, vlak aan de botnische Golf..
  lieve groet Christl

  BeantwoordenVerwijderen