Pagina's

woensdag 27 maart 2013

Ogen

Vandaag ben ik met Bastiaan naar de optometrist geweest om z'n ogen te laten controleren. Naar aanleiding van z'n rapport hadden we het zo over waarom hij lezen niet zo leuk vond. Nadat ik hem een stukje uit 'Wipneus & Pim' probeerde te laten lezen, kwam de aap uit de mouw. Hij kon de lettertjes niet zo goed zien! Hmm wij onze eerste brillen uit de kast getoverd en voila, daarmee kon hij in ieder geval beter zien. Dus, het zekere voor het onzekere genomen en vandaag dus bij de optometrist een controle gedaan. En ja, hij heeft hoogstwaarschijnlijk een oogafwijking, maar bij kinderen kunnen ze dat niet direct testen, dus een vervolg afspraak waarbij hij oogdruppels krijgt en daarna nog een oogtest moet doen. Maar het ziet er toch naar uit dat ie binnenkort een brilletje nodig heeft. Wellicht dat ie hierdoor ook meer in plezier in lezen krijgt.

Mijn eerste bril, bijna weer modern! Wel ietsje pietsje te groot voor Bastiaan.

3 opmerkingen:

 1. Ah, wat een geweldige foto. Staat 'm goed die bril. En nou maar hopelijk gauw weer genieten van de avonturen van wipneus & pim!

  Lieve groetjes,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie bril, maar past niet echt hé. Een beetje Harry Potter achtig. Een mooi modern kinderbrilletje zal hem veel mooier staan.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je er achter bent gekomen. Dan zal het lezen ook een stuk fijner zijn. Hopelijk komen die grote monturen niet meer in de mode. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen