Pagina's

donderdag 21 maart 2013

Snoeien

Vandaag hebben we hulp in de tuin gehad met het grote snoeiwerk. De moerbeiboom is helemaal in model gebracht, er zat een jongeman helemaal bovenin met een zaag. Ook de appelboompjes zijn nu eens 'echt' gesnoeid, zoals het hoort. Zouden er dan dit jaar ook werkelijk meer appeltjes aan komen hangen? Ik ben zeer benieuwd. Al de dode struiken zijn eruit gehaald, dus weer licht en ruimte en licht overal. Nu bedenken hoe de tuin ingedeeld gaat worden. Het gras gaat er in ieder geval helemaal uit... want al 6 jaar wordt het gazon door de mollen 'overgenomen' en dat ziet er niet fraai uit. Dus een aantal bodembedekkers, een duinpannetje met siergrassen komen er in ieder geval voor in de plaats. Op internet heb ik een programma ontdekt, 'teken je eigen tuin', hier kan je je eigen tuin ontwerpen. Dat gaat een stuk sneller dan met de hand en het lijkt ook meteen wat. 

Tijdens m'n rondje door de acé-ti-on (zoals mijn vriendin placht te zeggen) kwam ik glasverf tegen. Dus vanmiddag heb ik met Bastiaan glazen potjes beschilderd. Leuk met een theelichtje erin. Uiteraard wilde meneer weer 'ns niet op de foto ;-) maar toch half dan!


4 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk, zo lenteachtig en wat zal Bastiaan het leuk gevonden hebben. Kinderen zijn dol op kreatievitijt, maar wie zeg ik dat...hahaha...
  lieve groet Christl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je nu zulke leuke plannen voor je tuin mag maken! De potjes zijn ook schattig geworden, ha ha die Bastiaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die glasverf, heb ik ook altijd al eens willen doen.
  Succes met het ontwerpen van de tuin, fijn dat het met de pc kan.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihihihi, die verf heb ik 2 weken terug ook meegenomen,
  moeten het alleen nog gaan gebruiken, maar dat zal geen probleem zijn. Bastiaan ik vind je glaasjes heel leuk geworden :))

  Fijn weekend XXX

  BeantwoordenVerwijderen