Pagina's

vrijdag 8 maart 2013

Homemade

Vandaag hebben Bastiaan en ik bewezen dat onze kroketten lekkerder zijn dan die van Kwekkeboom of Van Dobben... De ragout van gisteren hebben we in porties verdeeld, in bloem gerold, daarna door eiwit en uiteindelijk door een krokant laagje van beschuit en Italiaanse bruschetta. Bastiaan vond het geweldig te helpen, met veel vlijt heeft hij de beschuit in de vijzel fijn gemaakt en daar de kroketjes door gerold. Nog even in de koelkast om op te laten stijven en toen in olijfolie gebakken in een koekenpan. 


  Foto is niet zo scherp, maar het smaakte des te lekker!
  


3 opmerkingen:

  1. Lijkt mij ook heeeeel lekker, en Sebastian zal best gesmult hebben, eigemaakte kroketjes smaken altijd veeeeel lekkerder...toch!
    groetjes Christl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammie, en zo leuk dat jullie dit samen gemaakt hebben :) Eigengemaakt smaakt altijd lekkerder!! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmmmmm dat zier er ook lekker uit, jammer dat ze weer op zijn hihi

    Liefs Santje XXX

    BeantwoordenVerwijderen