Pagina's

maandag 18 februari 2013

Eindelijk

Vandaag eindelijk weer 4 blokken van de witte lapjesdeken in elkaar gezet... en morgen hopelijk een stuk verder met de definitieve indeling. Ik heb namelijk nog steeds geen idee hoe groot ie nu wordt! Wel lekker gewerkt, naaimachine in de kamer gezet aan de grote tafel, zodat ik alles mooi om me heen kon uitspreiden. Ook een begin gemaakt aan het blogboek van het 365-dagen project.  Het is toch wel leuk als het boek tegelijk met de deken klaar is.

Verder deze morgen begonnen met een wandel-jog sessie van 40 minuten. Het was zulk lekker weer, dat ik het niet kon weerstaan. De rest van de dag echt als een huismus binnen gebleven, maar vanavond ben ik onder de pannen. Vergadering van de kunstroute bijwonen. 


5 opmerkingen:

 1. Wauw, dat wordt vast en zeker een hele mooie deken. Gaaf hoor, dat je dat als resultaat hebt van 365 dagen lapjes maken!

  Groetjes,
  Rosalie

  P.s. en dat geboortekaartje krijg je van me hoor, vind het leuk om je er eentje toe te sturen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zeg er komt schot in de zaak,
  leuk om die lapjes weer eens te zien, ik was al aan het kijken die hoorde bij die gebeurtenis, een andere weer bij die dag,
  heb je dat zelf nu ook, dat je ze terug probeert te plaatsen?
  Werk ze want dat is nog een heel karwij!!!

  Liefs Santje XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Anita, het wordt echt zo gaaf nu de stukjes bij elkaar komen. Zo mooi ook hoe alles in het rustige wit is gemaakt en toch een eigen verhaal verteld.

  Liefs,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gho, ik heb veel kinderboeken over 365 verhalen geschreven en jij maakt een lappendeken van 365 lappen, wat leuk. Zo zie je maar dat het getal 365 veel mensen boeit en inspireert...en hij wordt heel erg mooi.
  lieve groet Christl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat vroeg ik me vorige week nog af, hoe het met de lapjes zou zijn, want daar was je mee bezig toen ik op jouw blog terecht kwam. Leuk om het nu weer te zien en al flinke stukken aan elkaar. Ik vind het een prachtig project. Het zonnetje ontbreekt nog, maar ik wens je een fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen