Pagina's

dinsdag 12 februari 2013

Mindfulness

Vanavond de laatste avond van de Meditatie proeverij gehad. Het was zéér ontspannend, iets te, want ik ben tijdens de lig-meditatie in slaap gevallen. Het is eigenlijk de bedoeling dat je erbij blijft, maar halverwege was ik weg. Toen het belletje klonk werd ik met een schrok ik. Ik zei dat ik het moeilijk vond om erbij te blijven en ze begonnen te lachen,  volgens mijn mede-cursisten heb ik zelfs gesnurkt. Voila, toch iets geleerd, lig-meditatie is het dus niet voor mij.

Verder heb ik vandaag een trui geverfd, aangezien het hartstikke moeilijk is om nu nog een warme trui te vinden. In de winkels hangt de nieuwe collectie al en als er al iets warms is, dan zijn het vesten, maar ik zocht een lekkere warme trui met kol. Dus heb ik een krijgertje in een frisse kleur geverfd. Met de aanhoudende kou ben ik daar blij mee.


3 opmerkingen:

 1. Goed gelukt die trui, dat kleurtje kan ie ook goed hebben. Wat voor kleur was het eerst?

  Zo'n lig meditatie, tsja dan is slapen wel zo gepiept. Wij doen bij bodybalance ook altijd een relaxation en dan wil dat ook nog wel eens gebeuren (of bijna).
  Wel leuk zo'n proeverij trouwens.

  Liefs,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De trui was eerst zo'n vage beige kleur...
   De proeverij was erg leuk, dat van bodybalance herken ik ook... Wel top dat je na zo'n sessie 's nachts ook heeeel diep slaapt.

   Verwijderen
 2. Goed gerestyled. Hoop alleen dat je deze trui niet al teveel meer aan zult gaan hebbben hoor, hoog tijd voor zonneschijn...

  Groetjes,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen