Pagina's

zaterdag 23 februari 2013

Schoolvakantie weekje


Midden in de week had manlief ineens een dag vrij en zijn we er met z'n tweetjes tussenuit geknepen naar de sauna. Dat was een ontspannen middag, lekker geluncht en daarna was het toch wel erg druk en besloten we te gaan. De bedoeling was om Bastiaan op te halen, maar die wilde helemaal nog niet mee... Mijn vader had wat boeken gevonden van ons van vroeger en ook zijn agenda's lagen klaar om weggegooid te worden. Maar die heb ik gered van de prullenbak en ze meegenomen.Deze boeken heb ik eindeloos gelezen, toen ik net leerde lezen!

Op weg naar het tandtechnisch laboratorium in Rosmalen heb ik daar dan ook de kringloopwinkel meegepikt en een paar vaasjes gescoord en een mooi rokje. Dit heb ik meegenomen om de stof, misschien past ie ook wel, geen idee. Ik begrijp nu wel waarom Rosalie zo gecharmeerd is van haar kringloopwinkel. Er was veel keus en gelukkig kon je er nog goed snuffelen, alhoewel er wel een bepaalde ordening van de spullen was.
2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke boeken, maar Sauna, daar houden we helemaal niet van, wij hebben hier in ons huis ook een Sauna, die is echt niet besteedt aan ons, er staan tuinspullen en schilderdoeken in.En de potten lijken me echt door een pottenbakker gedraaid,heel leuk.
    lieve groet Christl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn zo'n doordeweekse vrije dag en iets leuks samen doen. Kringloop vind ik ook leuk, maar ik moet er niet te vaak komen, want ik heb mijn mandje zo vol zitten. Je was net op tijd om de boekjes en agenda's te redden. Die rok ziet er leuk uit, dus misschien zonde om de schaar er in te zetten, kan altijd nog. Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen