Pagina's

donderdag 7 februari 2013

Soep & Ikea

Vandaag m'n rondje kippensoep gedaan. Eerst bij m'n vriendin die longontsteking heeft, maar gelukkig nu door een homeopaat op weg wordt geholpen. Dan wordt het eerst slechter en daarna zal ze beter worden. Toen een tussenstop bij de Ikea, ik had een mooi serviesje gezien op de blog van Hej Tjorven, maar dit wordt alleen bij de grote vestigingen verkocht en Utrecht valt daar niet onder. Dus een andere keer maar weer. Wel een leuk dienblad gekocht met bijpassende servetjes. Dienbladen heb je tenslotte nooit genoeg, want die worden bij ons ook altijd gebruikt als sorteerblad voor lego, puzzelstukjes, kraaltjes etc. 


 Daarna het tweede bakje kippensoep afgeleverd. Gezellig koffiegedronken en weer richting huis. Onderweg heeft het gesneeuwd, geregend afgewisseld door de zon! 


5 opmerkingen:

 1. Lief van je Anita!!! En wat een gave vogeltjes ;)! Om helemaal vrolijk van te worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er gaat niets boven zelfgemaakte kippensoep met het ingredient 'liefde'. Oh en Ikeashopping, altijd leuk :) Prachtig dat dienblad, dat heb ik laatst in mijn rondje Ikea gemist... De servetjes heb ik wel!

  Groetjes,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat dienblad heb ik ook, vond 'm onweerstaanbaar. Wat leuk dat ze nu ook servetten erbij hebben. Laat die lente maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh heerlijke lente kleurtjes, en wat een lief dienblad met die vogeltjes erop en die servetten erbij!!!

  Liefs Santje XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nooit geweten dat ze niet in alle vestigingen dezelfde artikelen verkopen. gelukkig kwam je deze leuke spullen nog tegen. Op internet kun je trouwens altijd voorraad checken, handig als je van ver moet komen.

  BeantwoordenVerwijderen