Pagina's

dinsdag 26 februari 2013

Verlost?

Zou ik dan eindelijk verlost zijn van de tandpijn? Het hele weekend gesnotterd, oké dat is nog te doen, maar zondagavond kwam daar een enorme kiespijn bij. Alleen als ik een slok koud water in m'n mond had, was het even weg. Een arsenaal van paracetamol en ibuprofen erin, met een glas whiskey (wat is dat vies...) en toen gaan slapen. Gek genoeg was de pijn maandagmorgen minder... tandarts gesproken, situatie uitgelegd, nee dat zou met pijnstillers weg moeten blijven. Totdat het avond werd en ik het bijna uitschreeuwde van de pijn... Tandartsenpost gebeld, overlegd met de dienstdoende tandarts, die adviseerde om toch tot de volgende morgen te wachten op mijn eigen tandarts, aangezien ik een noodbrug in m'n mond had en zij die niet stuk wilde maken!!! Dus  "Same procedure as last year Miss Sophie?" wederom een glaasje whiskey, nu met een beetje water, smaakte direct al minder slecht en met pijnstilling naar bed. Gelukkig zonder al te veel problemen de nacht doorgekomen en vanmorgen direct naar de tandarts. Daar gebeurde al wat ik vreesde, de brug eruit en bleek ik een zenuwontsteking in de laatste kies te hebben. Een wortelkanaal behandeling ondergaan en nu afwachten of de pijn wegblijft. Dat is de reden dat ik niet te vinden was op m'n blog. 
O, het filmpje, daar hoort een verhaaltje bij. In de tijd dat ik in Duitsland woonde werd dit ieder jaar op oudejaarsavond uitgezonden. 
Ik moest eraan denken toen ik de whiskey dronk.
3 opmerkingen:

 1. Oh, wat erg!! Vreselijk kiespijn.. bbrrrrr, hopelijk voel je je inmiddels wat beter en is de pijn nu minder! Dank voor het filmpje, ik heb echt zitten genieten want ik herinner het me nog van vroeger.. hilarische humor uit de ouwe doos!! Heel veel sterkte nog hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat dacht ik al, gelukkig is dat vervelende kleine ding wat zenuw heet nu verwijderd uit je kies, en als het goed is ben je nu ook verlost van je pijn.

  Dat filmpje was leuk om weer eens te zien, het was dan ook wel lang geleden dat ik het nog eens zag hihi

  Hopelijk vannacht een keer weer lekker slapen zzzzzzzz

  Liefs Santje XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pffff, heel pijnlijk! Hopelijk ben je er nu blijvend vanaf.
  Het filmpje wordt nog steeds uitgezonden ieder jaar. Erg leuk, vooral dat bijna struikelen over die kop van het dierenvel.
  Slaap lekker!

  BeantwoordenVerwijderen