Pagina's

donderdag 5 september 2013

Fruit

Vandaag viel de folder van  het Fruitcorso in de bus. Hier in de Betuwe zijn er al maanden heel veel vrijwilligers druk met de 'praalwagens'. Ieder jaar weer een waar spektakel en tot mijn schande moet ik bekennen dat ik de optocht nog nooit heb gezien, alhoewel ik de tentoonstelling van de wagens wel al eens heb bezocht. Ieder jaar wordt het evenement grootser. Dit weekend begint het al, zie Fruitcorso. Daarnaast vindt er ook Appelpop plaats, het grootste gratis popfestival. Dus als je hierin geïnteresseerd bent, noteer het in je agenda!

Maar nu even terug naar ons fruit... wij hebben een paar appelboompjes staan. Elstar appeltjes en dit jaar hangen er behoorlijk wat appeltjes aan. Die zijn natuurlijk nog lang niet rijp, maar het is wel leuk om ze te zien groeien en kleuren.


Fiets ik vanmiddag met Bastiaan terug van school naar huis, in m'n zwarte jurk met wit biesje, ... valt er uit de lucht een vogelpoepje precies op het witte biesje! We zullen maar zeggen dat dit geluk brengt, alhoewel het er niet uitgaat met zeep. Heb de jurk in de zon te drogen gelegd en hoop dat het zonlicht z'n werk doet. Heeft er soms iemand nog tips mocht dit niet het geval zijn? Verder heb ik vandaag het onkruid tussen de tegels gekrabd, dat was hoognodig. En het ziet er wel zo gezellig uit met dit mooie weer als je weer buiten zit ;-) Genoeg beweging gehad voor vandaag. Vanavond een vergadering op school, tja en dan is het alweer bijna weekend.


2 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk om die lekkere appels aan de boom te zien groeien...
  En wat de jurk betreft---ossengalzeep---al geprobeerd?

  Fijn weekend alvast

  Liefs Santje XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's van je Elstar appels! Dat wordt smullen. Ben blij dat ze ook weer in de winkel liggen, blijven samen met de Cox appels wel mijn favorieten. Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen