Pagina's

woensdag 25 september 2013

Voorraad

Vanmorgen naar de schilderbenodigdheden winkel in de grote stad geweest. Zaterdag is het weer school en natuurlijk moeten m'n spullen wel compleet zijn. Nadat ik de vorige keer alle houtskooltjes had opgetekend heb ik nu maar een grootverpakking gekocht! Uiteraard heb ik alle verfjes, potloden en kwasten uitgebreid bekeken. Net een kind in een snoepwinkel. Heerlijk! Uiteindelijk niets extra's gekocht, knap van mezelf. In de straat van de winkel zaten ook nog allerlei andere interessante zaken, waar je normaal niet snel komt. Leuk gesnuffeld. Bij de Ekoplaza nog die lekkere krokante muesli meegenomen. Op ons dorp hebben ze dat soort lekkerheden niet. En toen was het alweer tijd om Bastiaan van school te gaan halen. Vanmiddag kwam zijn vriendje spelen. Die twee hebben zo'n fantasie, de hele kamer wordt één groot Playmobil speelparadijs met eilanden, zeeën, draken, kastelen enzovoort. Dan hoor ik ze veldslagen uitvoeren of materialen 'upgraden'... Dat woord gebruikten wij vroeger toch echt nog niet. Tja, die jeugd speelt virtueel spelletjes en brengt ze dan met Playmobil of Lego in praktijk. Gelukkig dat ze daar nog wel mee spelen. En ondertussen waren de buurmannetjes druk met de perenpluk. 
4 opmerkingen:

 1. En waar is nu die foto van al die Playmobil kastelen :-) Dáár ben ik ook reuze benieuwd naar! Wij hebben zelf vandaag gebouwd met duplo (want pas 2 1/2) en dat was ook weer erg leuk.
  Wat moet jij toch mooi wonen als je dit soort foto's kunt maken van je bezige buren. Dan ben ik toch wel wat jaloers hoor ;-)

  Liefs Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke foto's van die peren, en Bastiaan heeft zich dus goed vermaakt met zijn playmobil, hier heb ik mijn oude speelboom afgewassen uit de verhuis doos en het barbiebad met bubbels hihi ons meid had zichzelf er goed mee vermaakt...
  Zie je snel weer X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's van de perenpluk! Wij hadden het vroeger over het broodje poep van Ome Willem, haha, dat is wel wat anders dan upgraden.
  Goed dat ze nog echt spelen! Als ik het zo mag noemen. Ben benieuwd wat je zaterdag weer op school gaat doen. Succes alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier staat de playmobil en lego al weer jaren op zolder, wegdoen kan ik net niet. Fijn dat er in het pc tijdperk ook nog gewoon mee gespeeld wordt. Ik zie het al helemaal voor me daar in je kamer. De foto's van de perenoogst zijn enig om naar te kijken. Dat zijn weer voordelen van een dorp, al hebben ze daar dan niet die speciale krokante muesli.
  Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen