Pagina's

maandag 23 september 2013

Maandag een nazomerse dag

Vandaag heb ik het gevoel tot helemaal niets te zijn gekomen. Althans thuis! Vanmorgen al op school bij de kinderen van groep 4 leesondersteuning gegeven. Daarna een opzet gemaakt op de ruit voor de raamschildering. Toen met een vriendin naar een tweede-hands kinderkleding winkeltje geweest dat helaas gaat sluiten. Kraamcadeautje gekocht! Zo'n schattig lichtblauw balletje met belletje en van die lipjes waar baby aan kan friemelen. Overigens de deken waarop het balletje is gefotografeerd heb ik deze zomer in Denemarken op een Loppe gescoord!


Toen was het alweer tijd om Bastiaan van school te halen. 's Middags de tekening op de ruit gezet in het thema van de Kinderboekenweek. Bastiaan bleef bij z'n vriendje spelen en ik heb aldaar pruimen geraapt. Dus een vergiet mee naar huis voor allerlei lekkers. Boodschappen gedaan en toen was het alweer bijna etenstijd. Dus daarom heb ik het gevoel vandaag niet veel gedaan te hebben. Het was ook wel prachtig weer. De hibiscus voor ons huis heeft voor de tweede keer knoppen. Op een mooie lange nazomer.

2 opmerkingen:

  1. Niet veel gedaan thuis, maar toch niet helemaal niks elders.
    Fijne dinsdag, die ook al weer half om is ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank jij ook. Vanmiddag kraamcadeau afgegeven verderop in de straat. Enthousiast ontvangen, had er nog een klein armbandje voor grote zus bij gedaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen